16.2.2012

"Avain Italiaan" teattereissa pe 17.2.- to 23.2.

Pyrytyksestä huolimatta aurinkoista odotettavissa valikoiduilla paikkakunnilla - tässä ensi viikon "Avaimen" näytöskatsaus:

Huomenna to 16.2. klo 18.20 lienee viimeinen mahdollisuus nähdä "Avain" Helsingin Tennispalatsissa iltanäytöksenä, perjantaista 17.2. lähtien leffa jatkaa Tennarissa, mutta vain pe & ma-to klo 14.15... Koululaiset voivat siis nauttia pienen aurinkoloman hiihtolomallaan! :)

Kuopiossa jatketaan Kino Kuvakukossa la klo 16, su klo 18, ma klo 13 ja ke klo 18. Kiitos kuopiolaiset, katsojia on riittänyt ja jotkut ovat käyneet kuulemma jo kahteen kertaan... Kolmannella kerralla tulee jo rusketusraidat! :D

Oulussa yksi näytös ensi viikolla: ti 21.2. klo 12.45, samoin Turussa ke 22.2. klo 12.10 eli jos jäi väliin niin lounassämpylä (salaa) mukaan ja piknikille Italiaan! Ei sotketa teattereita kuitenkaan, kun "Avaimen" yleisöllä on myyttinen maine "Suomen siisteimpänä elokuvayleisönä" (tämä Finnkinon työntekijöiden mukaan)!


3.2.2012

Ensi viikon näytöksiä ja tapahtumia


Maanantaina 6.2.

klo 13.15 Avain Italiaan - elokuvan kirjallisista vaikutteista. Ohjaaja Rosa Karo kertoo kuvin ja sanoin, miten Runotyttö, Pikku naisia, William Blaken runot ja Kahlil Gibrarin Profeetta liittyvät Avain Italiaan - maailmaan.

Siilinjärven kirjasto, Kasurilantie 7

Kirjaston sivut

 

Tiistaina 7.2.

klo 12 Avain Italiaan - elokuvan kirjallisista vaikutteista. Ohjaaja Rosa Karo kertoo kuvin ja sanoin, miten Runotyttö, Pikku naisia, William Blaken runot ja Kahlil Gibrarin Profeetta liittyvät Avain Italiaan - maailmaan.

Kuopion pääkirjasto, Maaherrankatu 12


klo 17.45 Avain Italiaan - elokuvan ennakkonäytös. Ohjaaja Rosa Karo ja tuottaja, säveltäjä Tuomas Kantelinen esittelevät elokuvan ja vastaavat sen jälkeen yleisön kysymyksiin.

Kino Kuvakukko,Vuorikatu 27

Liput ja lisätiedot!

 

Keskiviikkona 8.2.

Kirjastojen valtakunnallinen LAINAN PÄIVÄ!

klo 17-17.20 Avain Italiaan - elokuvan kirjallisista vaikutteista. Ohjaaja Rosa Karo kertoo, miten Runotyttö, Pikku naisia, William Blaken runot ja Kahlil Gibrarin Profeetta liittyvät Avain Italiaan - maailmaan. Tämän jälkeen on mahdollista katsoa Avain Italiaan - elokuva Sellon Rex-elokuvateatterissa klo 18.

Sellon kirjasto, Leppävaarankatu 9 (Kauppakeskus Sello)

klo 18 Avain Italiaan - elokuvanäytös. Ohjaaja Rosa Karo ja tuottaja, säveltäjä Tuomas Kantelinen esittelevät elokuvan ja vastaavat sen jälkeen yleisön kysymyksiin.

Sellon Bio Rex

Liput saa täältä!

 

Torstaina 9.2.

klo 16  Avain Italiaan - elokuvan kirjallisista vaikutteista. Ohjaaja Rosa Karo kertoo kuvin ja sanoin, miten Runotyttö, Pikku naisia, William Blaken runot ja Kahlil Gibrarin Profeetta liittyvät Avain Italiaan - maailmaan. Tämän jälkeen on mahdollista katsoa Avain Italiaan - elokuva Kinopalatsissa klo 18.50.

Kallion kirjasto, Viides linja 11

Lisää tapahtumasta

klo 18.50 Avain Italiaan - elokuvanäytös. Ohjaaja Rosa Karo ja tuottaja, säveltäjä Tuomas Kantelinen esittelevät elokuvan ja vastaavat sen jälkeen yleisön kysymyksiin.

Kinopalatsi 7, Kaisaniemenkatu 2

Liput näytökseen täältä!

 

Lauantaina 11.2.

klo 11.00 Avain Italiaan - avaa Vantaan kaupungin matineaelokuvien sarjan. Elokuvanäytös, paikalla ohjaaja Rosa Karo ja tuottaja, säveltäjä Tuomas Kantelinen esittelemässä elokuvaa ja vastaamassa yleisön kysymyksiin. Liput 6e.

Bio Grand, Kielotie 7, Tikkurila

Liput ja lisätiedot


klo 12  Avain Italiaan - matineanäytös. Ohjaaja Rosa Karo ja tuottaja, säveltäjä Tuomas Kantelinen esittelevät elokuvan ja vastaavat sen jälkeen yleisön kysymyksiin. Liput 6e.

Kino Myyri, Kilterinraitti 6, Myyrmäki

Liput ja lisätiedot

MYÖS: klo 11-14 Avain Italiaan - elokuvan hiuskoristeiden tekijät Ananya & Aurea Tanttu vierailevat Sinellin suuressa häätapahtumassa Vantaan Varistossa opastamassa hiuskoristeiden teossa.

Lisätietoa tapahtumasta


29.12.2011

Tapaa tekijät!

Ohjaaja Rosa Karo ja säveltäjä, tuottaja Tuomas Kantelinen kiertävät esittelemässä elokuvaa ja tapaamassa yleisöä seuraavasti:

OULU pe 30.12. ja la 31.12. klo 18.30 näytökset Plazassa


TAMPERE ma 2.1. klo 14.30 Niagarassa ja klo 17 CineAtlaksessa


TURKU ti 3.1. klo 16.30 Kinopalatsissa


HELSINKI to 5.1. klo 12.40 ja 19.35 Tennispalatsissa


Tervetuloa mukaan kuulemaan tarinoita "Avaimen" tekemisestä!


7.12.2011

Finnkinon Avain Italiaan - ennakkonäytökset 13.12.

Finnkino järjestää Lucian, eli valon päivänä ti 13.12. ennakot aurinkoisesta Avain Italiaan - elokuvastamme Helsingissä, Tampereella, ja Turussa.

Helsingin ennakkonäytös on 13.12. klo 18.45 Kinopalatsissa, sali 8. Paikkoja vain 95 - joten vain nopeat pääsevät nauttimaan puolentoista tunnin Italian-lomasta romanttisen sadun parissa!

Tampereen näytös on 13.12. klo 16.30 Kino Atlas, sali 1 ja Turun näytös on 13.12. klo 17 Kinopalatsin salissa 4.

LIPUT NÄYTÖKSIIN TÄÄLTÄ!


1.12.2011

Kutsuvierasensi-ilta Helsingissä

Ohjaaja Rosa Karon kainalossa Cabella (Gwendolyn Anslow) ja lordi Jai (Moose Ali Khan).Punaiset matot ja suuret mainoslakanat levitettiin tänään elokuvateatteri Maximissa. Avain Italiaan saa kutsuvierasensi-iltansa illalla. Päivällä yleisönä olivat tiedotusvälineet ja ryhmä koululaisia.

Pääosien näyttelijät ovat saapuneet  Italiasta, Ruotsista, Los Angelesista, Lontoosta, Pariisista ja Berliinistä juhlistamaan ensi-iltaa ja tapaamaan  ennakkonäytösten yleisöä.

Gwendolyn Anslow ja ihailijatMimi, 12 v. : "Elokuva on tosi hyvä siis paras"
Sui Leung, 11 v.
: "Se oli hyvä ja romanttinen...Teemana oli varmaan rakkaus, ystävyys"
Catherine, 11 v. : "Se oli siistiä"
Bushra, 11 v. : Hieno ja jännittävä"
Nicolina, 11 v. : Se oli romanttisen surullinen ja ihana. PS. Se oli paras leffa ikinä"
Meemi-Maria, 11 v.
: "Se opettaa miten toimia jos surettaa"
Aino, 17 v.
: "Tunnelmasta kertoo se, ettei elokuvassa kertaakaan sada. Suosittelen"
Katri, 17 v.
: "Kaunis, herkkä, romanttinen, hauska, iloinen, söpö"
Minnamari, 17 v.
:"Upeat maisemat, ihanat mekot, positiivinen ilmapiiri"
Juho, 19 v.
: Elokuva elämän positiivisuuden ja kauneuden löytämisestä"